• Header

Nieuws

 • Pump gestart

  Pump op vrijdag 11.00 tot 11.45 uur. Een nieuwe krachttrainingsles waar je aa...

  Lees meer
 • Walking Fit in oktober

  Lekker buiten sporten. In oktober gaan we iets nieuws aanbieden: Walking Fit....

  Lees meer
 • Laatste kans om je in te schrijven

  Aanstaande zaterdag 8 september start het nieuwe lifestyleprogramma Back in S...

  Lees meer
Meer nieuws

Groepslessen

Aan je conditie werken kun je op verschillende manieren doen. Op een swingende manier, op de fiets, in een circuitvorm, op de fitnessapparaten of met behulp van extra persoonlijke aandacht. Kijk hieronder voor onze groepslessen. Bekijk ook ons aanbod op ons lesrooster!

Nieuw: Pump

Een pittige krachttraining waar bij je met halters en gewichten aan de slag gaat. Het tempo is rustig omdat we staan voor goede techniek en blessurevrij trainen.

Spinning® - Funxtion

Een combitraining waarbij je eerst op de fiets je conditietraint om daarna met krachttraining te vervolgen.

Funxtion

Een korte intensieve opwarming bereid je voor op de pittige krachttraining met stoer materiaal! De les duurt 45 min. en is intensief.

Strong

Strong is de high intensity interval training (HIIT) van Zumba. Ondanks dat het een workout van Zumba is, wordt er nauwelijks tot niet gedanst in deze les. Je werkt met afwisselende oefeningen vooral aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op waardoor er calorieën verbrand worden.  De oefeningen die je doet, worden voornamelijk gedaan aan de hand van je eigen lichaamsgewicht. Door de hoge intensiteit van de intervallen: zal het lichaam na de training, nog lang calorieën verbranden. Strong by Zumba is daarom dé ideale les als je snel resultaat wilt behalen. 

Bodyshape

Bodyshape is een training waarin we voornamelijk werken aan het versterken van je spieren. Daarnaast besteden we aandacht aan het rekken en ontspannen van je spieren zodat je weer lenig en soepel wordt. Zeker vrouwen die weinig conditie hebben of al lang niet meer gesport hebben, kunnen zich via deze training weer fit gaan voelen.

Zumba

De naam Zumba komt uit het Colombiaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Het is een trainingsprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Heerlijke muziek, eenvoudige bewegingen.

Varia aerobic

De verschillende aerobic vormen komen aanbod in deze les. Zowel springend (high impact), zonder springen (low impact) als met een bankje (stepaerobic)  wordt er ruim 30 minuten op een gevarieerde manier gewerkt aan de conditie. Het tempo is intensief. In het tweede gedeelte van de les volgt krachttraining met extra aandacht voor de buikspieren. De training wordt afgesloten met een kleine 10 minuten ontspanning. 

Conditietraining

Conditietraining is een pittige training om je spieren te versterken, leniger te worden en je algehele conditie te verbeteren. Dat doen we met een gevarieerd en speels programma. Dit is een training voor vrouwen die graag pittig willen trainen maar niet van pasjes houden.

Spinning®

Spinning® is fietsen in groepsverband op lekkere muziek met een enthousiasmerende docent. Geschikt voor iedereen die op een plezierige en effectieve wijze wil werken aan zijn conditie of wil afvallen. Er is geen speciaal ritmegevoel of coördinatievermogen voor nodig. Het is eenvoudig, herkenbaar en fijn om te doen. Je bepaalt zelf de weerstand. Spinning® (spinnen) is dus een groepsles waar iedereen op zijn eigen niveau kan meefietsen. 

 

Maak gratis kennis met de groepslessen bij Kwidam woman's health club

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Nieuws

 • Pump gestart

  Pump op vrijdag 11.00 tot 11.45 uur. Een nieuwe krachttrainingsles waar je aa...

  Lees meer
 • Walking Fit in oktober

  Lekker buiten sporten. In oktober gaan we iets nieuws aanbieden: Walking Fit....

  Lees meer
 • Laatste kans om je in te schrijven

  Aanstaande zaterdag 8 september start het nieuwe lifestyleprogramma Back in S...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fit & Energiek

  Fit & Energiek

  Eindelijk resultaat behalen? Bekijk de verschillende fitness mogelijkheden bij Kwidam

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Je bent op het juiste adres bij Kwidam! We hebben trainingen samengesteld waar jij mee zal afvallen.

  Lees meer
 • Body & Mind

  Body & Mind

  Sport helpt niet alleen je lichaam zich te ontspannen, maar ook je geest.

  Lees meer